Туристично-етнографічна експедиція по Чорногірському хребту в рамках проекту Капітан Дземброня



Туристично-етнографічна експедиція по Чорногірському хребту в рамках проекту Капітан Дземброня

Дата: 20 – 25 червня 2017
Вартість – 2250 грн. ( з розрахунку на одного учасника експедиції)
Кількість учасників – 10 ( разом із 2 провідниками-гідами)
Маршрут: м. Івано-Франківськ –  м. Яремче – с. Дземброня (Верховинського р-ну) – г. Вухатий Камінь – г. Смотрич – г. Піп-Іван Чорногірський (2028 м.) – г. Дземброня – г. Менчул (1998 м.) – г. Бребенескул (2032 м.) – озеро Бребенескул – г. Гутин – Томнатик(2016 м.) – г. Ребра (2002 м.) – скелі Шпиці – озеро Несамовите – г. Туркул ( 1933 м.) – г. Данцір (1850 м.) – г. Пожижевська (1822 м.) – г. Брескул (1911 м.) – г. Говерла (2061 м.) –  Прутський водоспад – г. Петрос (2020 м.) – г. Шешул (1726 м.) – пол.Веснарка – с. Кваси (Закарпатської обл.). (130 км. автомобільна частнна і бл. 40 км. пішохідна). Перепад висот бл. 450 - 2061 м. н. р. м.
Мета: активний відпочинок в горах, ознайомлення з історичними, етнографічними та природніми пам’ятками на маршруті; оцінка впливу високогірного клімату та фізичного навантаження на організм та морально - психологічний стан кожного учасника експедиції. Основними завданнями будуть пошук 12 частини тіла О. Довбуша, печери на г. Вухатий Камінь та г. Петрос, астро-метеорологічна обсерваторія Білий Слон, високогірні озера Бребенескул і Несамовите, Прутський водоспад, 7 найвищих вершин України, джерело мінеральної води у с. Кваси, масова гра на дримбі, смакові і корисні властивості відвару із карпатських трав, гірська польова кухня, місцевий гуцульський діалект української мови та ще багато цікавого.
Необхідні умови.
1.     Бажання відпочити і отримати задоволення від експедиції.
2. Відсутність медичних протипоказань стосовно гірських походів із значним фізичним навантаженням ( додаток 1). Життя і здоров'я кожного учасника експедиції є найбільшою цінністю. Тому кожен особисто несе відповідальність за стан власного здоров’я і зобов’язується допомагати усім учасникам у випадках, коли їхньому життю та здоров’ю буде загрожувати небезпека спричинена природніми умовами чи людським фактором. Це правило і умова № 1.
3. Дотримання під час експедиції морально-етичних норм прийнятих у цивілізованому суспільстві – бути ЛЮДИНОЮ.
4.    Дотримання правил техніки безпеки в горах, поведінки і дбайливого ставлення до природи, а також особистої гігієни з урахуванням екстримальних умов експидиції. Про ці правила наші гіди будуть інформувати Вас регулярно протягом походу.
5.  Необхідне спорядження:  групове (намети, казани, газові пальники та ін.) – забезпечують наші гіди; індивідуальне ( рюкзак, каримат, спальний мішок, дощовик, трекінгові палки, ложка, миска, кружка та ін.); відповідний одяг і взуття; засоби індивідуальної гігієни ( мило, зубна щітка та ін.) (Дет. Додаток 2).
6.     Продукти харчування і орієнтовне меню (Додаток 3)
7.   Трансфер (перевезення) з м. Івано-Франківськ до с. Дземброня 20.06.2017 р. і з с.Кваси до м. Івано-Франківськ 25.06.2017 р.
8.     У зв’язку із екстримальним характером експедиції її умови (маршрут, тривалість, похідне меню та ін.) можуть бути змінені гідами-провідниками, враховуючи правило № 1 і думку кожного учасника походу. Остаточне рішення приймають провідники з метою спільної та індивідуальної безпеки.
9.   Оскільки Капітан Дземброня – це етнографічно-туристичний і соціальний проект, то в експедиції категорично забороняється вживання будь-яких алкогольних напоїв та наркотичних речовин, а також перебування під їх дією і впливом. У випадку порушення даної умови людина одразу виключається із експедиції без будь-якої компенсації її вартості.
10.Вартість і способи оплати. У вартість входять продукти харчування, трансфер, групове спорядження, фото-відеозйомка, аптечка, GPS – навігатор, компас, карта, музичний інструмент дримба (кожному учаснику), рекреаційний збір і послуги двох гідів. Оплату можна здійснити завчасно або в день початку експедиції. Умовою участі в експедиції є внесення завдатку у розмірі 650 грн. до 16.06.2017 р. (включно), який потрібен для закупівлі продуктів харчування, бронювання транспорту, групового спорядження та визначення точної кількості учасників. Кошти можна переказати на карту Приватбанку, Миттєвим переказом на “Новійпошті”, будь-яким зручним банківським переказом на ім’я наших гідів Бондаренка Олександра Васильовича і Стельмащука Андрія Миколайовича. Завдаток після 16.06.2017 поверненню не підлягає.
11.У випадку необережного чи навмисного значного пошкодження учасниками групового та індивідуального спорядження, за яке відповідають гіди можлива компенсація на ремонт та відшкодування повної вартості спорядження за взаємною згодою та додатком №2. Часткова компенсація вартості експедиції можлива у випадку її дострокового завершення у зв’язку із погодніми умовами та поважними причинами у відповідності з правилом №1, сімейними обставинами, виробничою необхідністю та взаємною згодою учасників у випадку узгодження індивідуальних деталей експедиції, що можуть змінити її вартість. Сума компенсації буде приблизно дорівнювати вартості подобової оренди групового спорядження з розрахунку на 1-го учасника походу і кількості не пройдених днів походу згідно додатку № 2 (тобто приблизно 100-150 грн. за кожен не пройдений день походу). Підставою для компенсації є обгрунтоване вищенаведеними причинами звернення учасника походу до гідів. За бажанням і взаємною згодою не використані продукти харчування можуть бути розподілені між учасниками походу після його завершення.
12. При собі необхідно мати паспорт або інший документ, що підтверджує вашу особу (водійські права чи закордонний паспорт).
13. Якщо Ви дочитали до цього місця, то Вам залишається зв’язатися з нами і прийняти власне рішення. Після чого заповнити відповідну розписку про ознайомлення із правилами та умовами експедиції (додаток 4). ВЙО ДО ГОРБІВ!

Наші контакти:


Стельмащук Андрій Миколайович моб.0967439596  
Бондаренко Олександр Васильович моб.0969641598
 




Коментарі

  1. Крім того, один із гідів випробовує нову методику похудання від Капітан дземброня.

    ВідповістиВидалити
  2. Починав із 111,1 кг. зараз 105 кг.

    ВідповістиВидалити
  3. Станом на 12:58 год. 04.06.2017 вже 103 кг. Свідки є

    ВідповістиВидалити
  4. В ході похудання досяг 89 кг, тобто - 22 кг. за 4 місяці. Зараз 21 раз підтягуюсь на перекладині з вагою 100 кг. і кубиками пресу

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

➕Німецький цвинтар біля піднніжя Говерли➕

Містичний хребет

ПРОГУЛЯНКА СТАМБУЛОМ